Over ons

About

7th Avenue Clothing is een webshop waarop items van verschillende grotere retailers worden samengebracht. We verkopen enorm veel verschillende merken afkomstig uit de hele wereld. 7th Avenue Clothing heeft als doel de wereld van fashion bereikbaar en overzichtelijk te maken voor alle soorten winkelend publiek. Door de items te filteren en samen te brengen hoeven klanten niet meer door een hele webshop heen te scrollen op zoek naar een bepaald product. Alle populaire items worden door ons op een rijtje gezet en getoond in onze webshop.

Affiliate (samenwerken?)

Heeft u een merk en bent u benieuwd wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Wij gaan graag met u rond de tafel zitten! Over het algemeen werken wij op affiliate basis met onze partners in affiliate marketing Zanox en Tradetracker. Neem gerust contact met ons op via info@7thavenue.nl.

Advertising

Adverteren is bij ons uiteraard mogelijk. Dit kan in de vorm van branded content (blogposts), winacties, dedicated mailings, het beschikbaar stellen van een exclusieve kortingscode of verschillende banner posities die je run of site (ROS) af kunt nemen. Voor meer informatie over advertising verwijzen wij u graag naar de adverteren pagina.

 

Heb je een tip voor een item in onze shop? Of wil je met ons in contact komen over affiliate of advertising zaken? Stuur ons dan gerust een mailtje op info@7thavenue.nl.