Winter, tijd voor een winterjas!

Het wordt weer winter. Het is tijd om een winterjas te kopen. Maar een jas is niet het goedkoopste wat er is. Het beste is in een keer een goede winterjas kopen ook al is deze wat prijziger dan normaal. Maar ze zijn wel van beter kwaliteit waardoor je er langer mee doet. Hier bespaar je weer geld mee. Dan dat je elk jaar een nieuwe jas koopt.

 

Bij grote meisjes is het mooi als je een wat langere jas draagt. Als je vind dat je benen erg lang zijn valt dit minder op. En zo komt ook je figuur mooi naar boven. En bij kleine meisjes net boven de knie een winterjas te dragen. Bij vrouwen met minder vrouwelijke rondingen is het mooi om een strakke jas te dragen zodat alles nog extra opvalt terwijl je niet heel veel van deze rondingen hebt.

 

Over de kleur is het beste een neutrale kleur te kiezen maar natuurlijk die jou leuk staat. Want een neutrale kleur verveeld minder snel en gaat het langste mee. En wil je toch kleur hebben dan zou je dit altijd nog met een muts, sjaal of handschoenen kunnen doen. Zonder dat het saai is. Maar mocht je toch meer budget hebben dan zal ik kiezen voor felle kleuren zoals geel dit is helemaal een trend.

 

Je kiest ook een jas op basis van jouw persoonlijkheid. Want hou je nou van stoere looks, of ben je nou echt een meisje, meisje. Je kiest een jas op basis hoe jij gezien wil worden. Wil je nou een sportieve jas, leren of een warme jas. Maar ook moet de jas praktisch zijn. Niet dat als het regent dat je onder je jas helemaal nat bent. Dus kies sowieso voor een waterdichte jas. Aangezien het veel regent in ons land.

Share this post

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *