Hoe kan ik zo lang mogelijk van mijn zwemkleding genieten?

Het is voor veel mensen vaak erg lastig; zoektocht naar een perfecte bikini of de perfecte badpak is vaak erg lastig te vinden. Wil je Een hoge hals of juist een bandeau?  Wel of juist geen voorgevormde cups? Ga je voor streepjes of toch voor blokjes? Er is tegenwoordig zoveel keuze, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Als je dan toch eindelijk de zwemkleding van je dromen gevonden hebt, dan wil je er natuurlijk voor zorgen dat je hier zo lang mogelijk van kunt genieten. Om hier voor te zorgen worden er in dit artikel meerdere tips gegeven door zwemkleding.nl om de kwaliteit van je zwemkleding zolang mogelijk goed te houden.

  1. Voordat je gaat beginnen met zwemmen neem dan van tevoren altijd een douche met je zwemkleding aan. Doordat je zwemkleding als eerste “zuiver” water opgenomen heeft neemt je zwemkleding minder water met chloor in zich op, wat bevorderlijk is voor de kwaliteit van je zwemkleding. Ook moet je altijd na een duik in het zwembad of de zee altijd je kleding even afspoelen.
  2. Als je je zwemkleding wilt gaan wassen gebruik hierbij dan vooral geen wasverzachter, de wasverzachter zorgt er namelijk voor dat je zwemkleding zijn rek verliest.
  3. Probeer je zwemkleding altijd met de hand en koud water te wassen, warm water gaat namelijk ten koste van de kwaliteit.
  4. Ook is het ten strengste afgeraden om je zwemkleding in de droger te stoppen, als je je zwemkleding wilt gaan drogen hang hem dan aan de waslijn.
  5. Als je na het zwemmen je haren met shampoo onder de douche wilt gaan uitwassen doe dit dan niet met zwemkleding aan, de chemicaliën die in shampoo zitten kan namelijk de zwemkleding aantasten.

Je zult zien dat als je je aan deze tips houdt, de kwaliteit van je zwemkleding langer mee zal gaan.

Share this post

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *