De Nike Air Max 90 Schoenen

Nike Air Max

In het jaar 1990 werd de Nike Air Max 90 uitgebracht. Hiermee veroverde Nike een plek in de modewereld. In de Nike Air Max 90 zit een grotere hoeveelheid aan gas. Dit is een verbetering ten opzichte van de Nike Air Max 1. De Air Max 90 is voorzien van duurzaam leer en heeft een mesh bovenwerk voor een fijn gevoel en goede steun. Het is niet voor niets dat bekende sporters, artiesten en rappers deze sneakers maar al te graag dragen.

Voor elke gelegenheid, de Nike Air Max 90

De Nike Air Max 90 is niet meer weg te denken uit het dagelijkse straatbeeld. Of het nou op een feestje is, op de werkvloer of op school, overal waar je bent loopt er wel iemand op de comfortabele Air Max 90. De Nike Air Max 90 is beschikbaar voor zowel dames als heren en voor jong en oud. Het is de ideale schoen voor onder leuke jeans of zelfs een rok. Klik hier om te zien welk design het beste bij jou outfit past.

Jouw eigen unieke Nike Air Max a90

Met Nike ID kun je jouw Nike Air Max helemaal personaliseren. Op de website van Nike kun je jouw eigen Air Max ontwerpen. Alle verschillende onderdelen zijn customizable. Je klikt een onderdeel aan en verandert het in de kleur van jouw keus. Je kan zelfs een 6-letterige boodschap toevoegen op de achterkant van de schoen. Laat dus zien wie je bent en draag de mooiste Nike Air Max schoenen die je ooit hebt gehad.

Meer dan alleen een paar Sneakers

Als je echt geen genoeg van de Nike Air Max 90 kunt krijgen zijn ze naast het dragen ook geschikt als verzamelobjecten. Dus zorg ervoor dat je de meest unieke Air Max in je bezit krijgt. Voor meer informatie over de verschillende design kijk even op Sneakerdistrict.nl.

Share this post

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *