3 sieradentrends voor 2018

Een outfit is zonder sieraden niet compleet. De juiste sieraden zijn een prachtige aanvulling op uw outfit. Ze zetten de zogeheten puntjes op de “i”. Het is altijd aangeraden om sieraden te dragen. Het ziet er leuk uit, laat zien wat uw gevoel is en ziet er modieus uit. Natuurlijk moet u altijd kiezen voor sieraden die u mooi vindt, maar een beetje letten op de laatste sieraden trends kan geen kwaad. Én het is een goede reden om uw man ervan te overtuigen dat u deze hippe sieraden echt moet kopen! 😉

Ringen, kettingen en oorbellen: dit zijn dé 3 sieradentrends van dit jaar!

U kan natuurlijk ook helemaal uw eigen weg gaan als u zoekt naar sieraden. Maar als u er écht trendy bij wilt lopen dan is ons advies om te luisteren naar onderstaande tips. In dit artikel gaan wij dieper in op 3 opvallende sieraden trends in 2018.

Trend 1: Verschillende lengten kettingen

Het dragen van een ketting is erg sierlijk en oogt vrouwelijk. Met de lijnen van een ketting in uw nek kunt u uw nek op een bijzondere manier accentueren. In 2018 hoeft u zich dus niet te beperken tot slecht één ketting. Meerdere kettingen van verschillende lengten zijn helemaal in!

Trend 2: Combineer horloge met armbanden

Vroeger werd er vaak gekozen om het horloge en armbandjes beide aan een andere arm te dragen. Tegenwoordig is het helemaal hip om armbanden en het horloge om dezelfde arm te dragen. Één of meerdere armbanden met horloge om een arm en de andere arm zonder sieraden is de perfecte combinatie. Wel is het belangrijk om de kleuren van uw sieraden op elkaar af te stemmen.

Trend 3: Grote oorbellen

Grote en opvallende oorbellen zijn helemaal populair. Een trend waarvan wij verwachten dat die zich nog lang doorzet. In de modewereld zien wij steeds vaker dat er gekozen wordt voor grote en opvallende oorbellen.


Bron: https://www.preciousjewel.nl/nl/

Share this post

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *